EEM Groepenkasten

Intocht Sinterklaas in Klazienaveen opnieuw een groot feest

sinterklaas, intocht, 2014, stoombootKlazienaveen – Ook dit jaar was de intocht van Sinterklaas opnieuw een groot feest voor jong en oud. De pakjesboot kondigde zijn komst al van verre aan en de kinderen werden alleen daardoor al erg onrustig. Iets wat goed te merken was aan de gespannen gezichtjes en de kreetjes die de kindertjes lieten horen.

Nadat Sinterklaas en zijn gevolg aangelegd hadden met de prachtige pakjesboot 10, waarvan er dit jaar ook rook uit de schoorsteen met live muziek vanaf kwam, ging Sinterklaas met zijn Pieten wandelend richting ovonde.sinterklaas, 2014

En dat duurde even, want Sinterklaas nam op zijn kleine wandeltocht vanaf de aanlegplaats richting centrum alle tijd om al de kindertjes die hij onderweg tegenkwam aandacht te geven en een goed woordje te geven. Sinterklaas was dit jaar dan ook opnieuw in een goed humeur, wat waarschijnlijk komt door al die lieve kinderen.

sinterklaas, 2014

Op het parkeerterrein bij Schip 1 was een tijdelijk evenemententerrein aangelegd en afgeschermd voor de veiligheid met dranghekken en een mobiel podium met daarop live zang- en danspieten. En ze sprongen en ze dansten…..

 

 

sinterklaas, 2014

En alle kinderen zongen luidkeels de Sinterklaasliedjes mee. Kortom het was weer een geweldig goed georganiseerd Sinterklaasfeest. Dat het zo mag blijven.

Voor een foto-impressie kunt u hier terecht.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top