EEM Groepenkasten

Primeur: NK Loopfietsen bij Rapid Wheels

Rapid Wheels bmx kidsevent nk loopfietsen Klazienaveen

Klazienaveen – Rapid Wheels organiseert naast het Nederlands Kampioenschap BMX 2015 ook het Nederlands Kampioenschap Loopfiets voor 2 tot en met 5 jarigen. Dit is een primeur, want nog nooit eerder is in Nederland een Nederlands Kampioenschap Loopfiets georganiseerd.

Een licentie om deel te mogen nemen is niet nodig. Iedereen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar mag meedoen aan dit NK Loopfiets. Er wordt gereden in 4 categorieën: 2 jaar en jonger, 3, 4 en 5 jaar. In aanloop van dit kampioenschap zijn er bij Rapid Wheel diverse trainingsmogelijkheden. Alle trainingen en clinics staan uiteraard onder begeleiding van een ervaren trainer.

Uniek in Nederland

Rapid Wheels is de eerste vereniging die loopfietsactiviteiten voor kids van 2 t/m 5 jaar organiseert. Sport, plezier en BMX voor de allerkleinsten op de crossbaan in Klazienaveen. Ontwikkel spelenderwijs je balans, coördinatie en motoriek. Alle trainingen en clinics die voor loopfietsen worden georganiseerd staan onder begeleiding van een ervaren trainer.

Loopfietstrainingen starten 25 maart en vinden om de week plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie of om deelnemer aan te melden.

In 2015 staan verschillende loopfietsactiviteiten gepland op de kalender:

  • 22 maart – Open Dag Rapid Wheels met clinics voor loopfietsers
  • 27 maart – Clinic loopfietsen i.s.m. brede scholen Gemeente Emmen
  • 10 april – Clinic loopfietsen i.s.m. brede scholen Gemeente Emmen
  • 20/21 juni – Clinics tijdens het Alles kids festival op de stadsvloer in Emmen (onder voorbehoud)
  • 4 juli – NK loopfiets Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top