EEM Groepenkasten

Sinterklaashuis Klazienaveen vanaf zaterdag 19 november geopend

sinterklaashuis 2016 noorderbreedte klazienaveen sinthuisKlazienaveen – Het Sinterklaashuis Klazienaveen is aanstaande zaterdag 19 november vanaf 13.00 uur geopend. Het Sinterklaashuis is dit jaar gevestigd in De Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in Klazienaveen.

Het Sinthuis is geopend op 19, 20, 26 en 27 november 2016 van 13.00 tot 17.00 uur. Net als altijd is ook de entree weer gratis. De vele Pieten zullen de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen, met natuurlijk als hoogtepunt: De ontmoeting met Sinterklaas!!!

Enorme drukte

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van KDV De Wiebelboot, bijgestaan door het Sinterklaas Kantoor. Door de drukte van vorig jaar barstte de Wiebelboot bijna letterlijk uit z’n voegen. Daarom wordt er dit jaar uitgeweken naar het Wijk- en dienstencentrum “De Noorderbreedte”, gevestigd aan de Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen. Door de mooie ligging, vele ruimte’s en voldoende parkeergelegenheid is de organisatie er uiterst tevreden over dat het Sinthuis de komende jaren hier doorgang kan vinden.

Meer informatie

Meer informatie vindt je op www.sinthuisklazienaveen.nl.

Scholen/bedrijven en verenigingen kunnen desgewenst het Sinterklaashuis exclusief af te huren.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top