EEM Groepenkasten

Spel 2-Daagse Klazienaveen viert 10-jarig bestaan

spel2daagseKlazienaveen – Alweer 10 jaar bestaat het, de Spel 2-Daagse in Klazienaveen. Jaarlijks wordt er voor de basisschool kinderen in Klazienaveen een Spel 2-Daagse gehouden met diverse leuke activiteiten.

Feest

De Spel 2-Daagse is speciaal voor de kinderen van de basisscholen om nog even te kunnen gaan na-genieten van de laatste week in de schoolvakantie. Het thema dat de organisatie voor dit jaar bedacht heeft is: Feest! Want de Spel 2-Daagse bestaat dit jaar alweer tien jaar en dat gaat gevierd worden! De Spel 2-Daagse vindt plaats op 24 en 25 augustus. Ieder jaar worden er hutten gebouwd, word er een straatspel voor de oudere jeugd gehouden en is er een spooktocht. Na het succes van het vorige jaar, is er ook nu weer een talentenshow. Vanwege het thema feest, zijn er een aantal nieuwe activiteiten bedacht. De kinderen krijgen diverse workshops: ze kunnen vliegers knutselen, cupcakes versieren en nog vele andere leuke dingen. Maar om het 10 jarig jubileum goed te vieren, gaan we ook groot feest maken met de kinderen.

Sponsors

De Spel 2-Daagse draait volledig op vrijwilligers die enorm gewaardeerd worden. De Spel 2-Daagse is altijd op zoek naar sponsors, iedere sponsor is welkom, want sponsors, die zijn gewoonweg onmisbaar. Natuurlijk krijgen de sponsoren er ook iets voor terug. Op onze Facebookpagina zullen wij hun namen bekend maken, maar ook tijdens de Spel 2-Daagse zelf is een bord aanwezig met de logos van onze sponsoren erop. Ook bieden wij de mogelijkheid aan de sponsors om een groot spandoek op te hangen. Iedere (extra) sponsor is van harte welkom, groot of klein.

Ondernemersavond

Om wat extra sponsors te benaderen en om de al bestaande sponsors te informeren over de geplande activiteiten, is er op 2 mei een ondernemersavond in de Noorderbreedte voor alle ondernemers uit Klazienaveen. Dit gaat onder andere over de sponsoring en de wat de Spel 2-daagse inhoud. U bent van harte welkom.

Ondernemersavond:  maandagavond 2 mei, aanvang 19.00 uur
Spel 2-Daagse:           24 en 25 augustus 2016

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top