EEM Groepenkasten

10 Tips tegen vakantiekilo’s

vakantie strand afvallen all inclusive dieet etenDe vakantie staat weer voor de deur. Voor veel mensen weer een periode dat ze weer een paar vakantiekilo’s aankomen, vooral tijdens een ‘all inclusive’ vakantie.

Iedereen kent natuurlijk de welbekende tips als ‘eet wat minder’ en ‘beweeg wat meer’. Ondanks het feit dat beide tips natuurlijk waar zijn hebben deze tips maar weinig effect. Om die reden hieronder 10 belangrijke maar toch eenvoudige tips waarmee je simpel kunt voorkomen dat je tijdens je welverdiende vakantie (te) veel aankomt. Deze tips gelden overigens zowel voor mannen als vrouwen.

10 Tips tegen vakantiekilo’s

 1. Direct de beste tips voor je vakantie: Wees tijdens je vakantie niet continu bezig met je gewicht.
 2. Besef dat je tijdens je vakantie helemaal niet zo veel aankomt: zelfs als je een keer zoveel eet als dat je normaal doet, dan zul je in 2 weken vakantie nog maar maximaal 3 kilo aankomen. Die paar kilo’s mogen je vakantiepret natuurlijk niet verpesten!
 3. Tijdens je vakantie in de zon zweet je meer dan normaal en verlies je dus meer vocht dan normaal en dat moet je weer aanvullen. Let wel, frisdrankjes en alcoholische drankjes zijn geen dorstlessers. Alcohol onttrekt juist vocht aan je lichaam. Drink daarom altijd voldoende water. Water is een echte dorstlesser en bevat bovendien geen calorieën.
 4. Relaxen is natuurlijk prima, maar niet meer als je je daardoor verveelt of gaat vervelen. Verveling is namelijk vaak de basis om teveel te gaan eten of drinken.
 5. Geniet van wat je eet. Als je elke hap eet alsof het je eerste is en het goed proeft dan heb je een optimale smaakbeleving. Hierdoor raak je sneller verzadigd en eet je dus minder. Bovendien geniet je meer.
 6. Door een gevoel van onvrede, bijvoorbeeld door een tegenvallende accommodatie, weer of medereisgenoten, krijg je een gevoel van onvrede. Dit leidt ertoe dat je meer gaat eten en drinken. Helemaal wanneer het in overvloed aanwezig, zoals bij een ‘all inclusive’. Dergelijke gevoelens van onvrede wordt tijdens een vakantie uitvergroot, omdat dit een periode is dat je je juist prettig wilt voelen omdat je er naar toe hebt geleefd.
 7. Geniet van wat je op dat moment eet en denk niet alvast aan het volgende gerecht.
 8. Praat niet teveel onder het eten. Als je veel praat onder het eten gaat een deel van het genieten verloren. Hierdoor zul je meer gaan eten.
 9. Neem kleinere happen. Hierdoor krijg je een grotere smaakbeleving en geniet je meer van je eten.
 10. Vind je het eten matig, eet dan je bord niet leeg. Eet liever iets waarvan je echt geniet. Dat is natuurlijk veel fijner. Dat geldt overigens ook voor drankjes, zoals vreemde cocktails of wijn dat niet goed smaakt. Drink het dan niet op.

Vooral tijdens je vakantie mag er eigenlijk maar één motto gelden: “Geniet!”.

Sportvoeding, dieetproducten en voedingssupplementen: 2+1 gratis

Wil je toch iets meer doen, bijvoorbeeld op dieet of extra sporten? Kies van voor dieetproducten en/of voedingssupplementen van Bodyenfitshop.nl. Diëten en sporten is natuurlijk gezond, maar daarbij is het ontzettend belangrijk dat je toch voldoende en de juiste voedingsstoffen tot je neemt. Met de supplementen van Bodyenfitshop.nl weet je zeker dat je gezond bezig bent. Wil je het eens proberen? Dan is nu het juiste moment, want als je nu 2 producten koopt krijg je de 3e gratis! of maak gebruik van de supersale tot 70% korting!

Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding,voedingssupplementen en dieetproducten. Gedurende deze tijd heeft Bodyenfitshop.nl niet alleen een schat aan ervaring opgebouwd, maar ook één van de grootste assortimenten, met alleen topproducten waar Bodyenfitshop.nl voor honderd procent achter staat.

Bodyenfitshop.nl

Dankzij het distributiecentrum in Heerenveen kan Bodyenfitshop.nl u als klant nu en in de toekomst nog beter van dienst zijn, door een nog snellere levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheidsdatum.

Dankzij degezamenlijke inkopen kan Bodyenfitshop.nl u altijd een zeer lage prijs garanderen.

Natuurlijk staat Bodyenfitshop.nl altijd voor u klaar met een eerlijk en goed advies!

De Body & Fitshop winkels staan voor:

 • Altijd het grootste assortiment tegen de laagste prijs;
 • 90 topmerken met meer dan 1000 verschillende producten sportvoeding en dieetproducten;
 • Levering uit voorraad van originele producten met altijd een goede houdbaarheid;
 • Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top