EEM Groepenkasten

Gaan heren tafeltennisvereniging Itass Dtk’70 historie schrijven?

DTK70 team de treffers KlazienaveenKlazienaveen –  Donderdag 5 mei speelt het herenteam van De Treffers voor het eerst in het bestaan van de club om de nationale titel bij de mannen. De tegenstander is regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer.

Een belangrijke dag voor de mannen van Itass DTK’70, want gaan ze historie schrijven? Voor het eerst in het bestaan van de tafeltennisvereniging uit Klazienaveen wisten de heren door te dringen tot de halve finale. Zaterdag 2 april werd al met 1-3 afgerekend met Van Wijnen/Smash’70 en een thuisoverwinning zondag 10 april was noodzakelijk om de finale op 5 mei te bereiken. Met een duidelijke 3-1 zege op Smash’70 werd voor het eerst in het bestaan van de tafeltennisvereniging de finale door het Klazienaveense team behaald.

Voor het eerst

Bevrijdingsdag kan nu zomaar eens een historische dag worden voor Itass DTK’70 uit Klazienaveen. Morgen 5 mei speelt het herenteam van De Treffers in Hilversum voor het eerst in de 46-jarige historie van de club om de nationale titel bij de mannen. De selectie bestaand uit Michel de Boer, Barry Wijers, Bas Hergelink en Patrick Oey spelen morgen de finale in Hilversum tegen de regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer.

EDR-toernooi

De strijd om de Nederlandse titel is gelijktijdig met het prestigieuze EDR-toernooi dat al ruim twintig jaar in Klazienaveen wordt gespeeld. Daardoor kunnen de vrijwilligers en andere spelers van de club niet afreizen naar Hilversum om de finale om het landskampioenschap bij te wonen.

Wanneer: donderdag 5 mei, aanvang 15.00 uur
Waar: HilversumBack To Top