EEM Groepenkasten

11e Editie triathlon Klazienaveen op zondag 16 juli 2017

NK_Triathlon-2016Klazienaveen – Op zondag 16 juli 2017 zal alweer voor het 11e achtereenvolgende jaar de “PLUS FISCHER Triathlon van Klazienaveen” plaatsvinden.

Het evenement is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een evenement van formaat, met deelnemers uit binnen- en buitenland. Vrijwel de hele top van het Nederlandse circuit heeft Klazienaveen inmiddels weten te vinden. Naast de Olympische afstand en de 1/8e triathlon wordt voor de 4e keer de halve triathlon georganiseerd (1.900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en een halve marathon, 21,1 kilometer lopen).

Tevens is er de mogelijkheid om zowel op de Sprint, als de Olympische afstand als team mee te doen.

Routes

De routes gaan door de gevarieerde omgeving van Klazienaveen met, afhankelijk van de afstand, één of meerdere doorkomsten door het centrum van het dorp, waar het publiek altijd in grote getale de atleten aanmoedigt.

Vanzelfsprekend wordt, net als voorgaande jaren, dit jaar ook weer de jeugd- en kindertriathlon georganiseerd, met voor iedere leeftijdscategorie speciale afstanden.

Inschrijving en informatie

Inschrijven voor de Triathlon Klazienaveen kan nog tot en met zaterdag 8 juli 2017 via deze link. LET OP: Er is geen na-inschrijving mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.triathlonklazienaveen.nl.

11e Triathlon Klazienaveen 2017

Sport


Back To Top