EEM Groepenkasten

Vakantietijd is klustijd?

Freds BouwtekeningenGeen vakantieplannen en u heeft nog geen idee wat te doen met die vrije tijd? En u heeft al een idee opgedaan over het zelf maken van uw eigen tuinmeubelen, of die fantastische boomhut voor uw kinderen in uw eigen tuin? Maar u weet niet precies hoe het moet en of kan? Dan is de oplossing voor het ‘Doe Het Zelven’ met behulp van Fred’s Bouwtekeningen Pakket nabij. Vakantietijd is klustijd!

Download hier het complete pakket van Fred’s Bouwtekeningen.

Fred Schouten, timmerman en ‘Doe-Het-Zelver’ in hart en nieren heeft de afgelopen 2 jaar besteed aan het samenstellen van het meest complete ‘Doe-Het-Zelf Bouwplannen Pakket’ met een heldere, duidelijke stap-voor-stap uitleg; bouwplannen, die niets aan de verbeelding en het toeval overlaten.

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

In Fred’s Bouwtekeningen Pakket pakket vind je meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen. Het pakket bevat Doe Het Zelf projecten die gemakkelijk en eenvoudig te volgen zijn.
De bouwtekeningen worden geleverd met duidelijke handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken, maar ook welke materialen je precies nodig hebt. Dit product is voor iedere Doe-Het-Zelver, of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen, of al jaren timmerman bent.

Enkele Projecten

Met Fred’s Bouwtekeningen Pakket zijn al vele honderden Doe-Het-Zelvers geholpen met hun project(en). Deze Doe-Het-Zelvers hebben letterlijk duizenden Euro’s bespaard op bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe garage, schuur of paardenstal.Freds Bouwtekeningen Hieronder staan enkele voorbeelden van bouwtekeningen die u in Fred’s Bouwtekeningen Pakket aantreft:

badkamermeubels, banken, bars, bedden, bijenkasten, biljarttafels, bloembakken, boekenkasten, boekenplanken, boomhut, speelgoed, brugjes, deuren, hekken, kapstokken, kinderkamers, keukens, konijnenhokken, prieel, kippenhokken, kliko-ombouw, kasten, kassen, tuinmeubilair enzovoort.

Enkele minuten

Binnen slechts enkele minuten kun je toegang hebben tot het meest uitgebreide doe-het-zelf pakket op de markt, Fred’s Bouwtekeningen Pakket! Aarzel niet langer, en klik hieronder voor de website van Fred’s Bouwtekeningen Pakket en maak gebruik van dit fantastische aanbod. Link naar de website van Fred

Fred's Bouwtekeningen PakketBack To Top