EEM Groepenkasten

12AM brengt eerste eigen single uit: Feel Again

12am Feel Again 2018Klazienaveen – De Klazienaveense band 12 AM, bestaande uit Tim Klaver, Danny de Roo en Stefan de Roo, heeft op 16 maart jl. officieel haar eerste eigen single uitgebracht: Feel Again. Dit prachtige nummer, dat geschreven is door Tim, is binnenkort onder meer te horen op YouTube, Spotify en iTunes.

“De single was eigen best wel snel af. Tim heeft hem geschreven. Toen hij ermee bij ons kwam, hebben we hem direct ingestudeerd. Meestal veranderen we dan samen nog wel wat aan de vorm van het nummer of in de tekst, maar dit nummer was eigenlijk gelijk al af!”, aldus Danny de Roo, de drummer van de band.

Lees ook: 12AM, de nieuwe muzikale sensatie uit Klazienaveen

Officiële presentatie

Danny: “Het nummer is officieel gepresenteerd op 16 maart op YouTube, samen met onze videoclip. Daarvoor hebben we het nummer wel eens live gespeeld, maar officieel is hij dus pas op 16 maart uit.”. De videoclip is overigens opgenomen en gemonteerd door Crewson Media, grotendeels in en rondom de bossen in Klazienaveen.

Drukke agenda

“De tekst van Feel Again gaat over dat er al heel veel gebeurd in het dagelijkse leven waar je je druk over moet maken en waar je te veel over nadenkt. Als je het allemaal even niet meer op een rijtje kan houden, is het belangrijk dat je je gevoel volgt en gaat doen waar je hart echt ligt!”, ligt Danny toe.

Dat de jongens het er maar druk mee hebben bewijst wel de drukke agenda. Ze treden onder andere op 13 april aanstaande op in Postkantoor in Nieuw-Amsterdam, 5 mei in Café De Viersprong in Nieuw-Amsterdam en 19 mei in de Koperbar in Erica, om er maar eens een paar te noemen.

“We hebben ook nog een heel vet optreden in september! Wij gaan een akoestische set spelen op Folk Veur Volk An De Gruppe in Nieuw-Schoonebeek. Dat is op 15 september!”, vult Danny aan.

Meer zien en horen?

Meer zien van 12AM? Bekijk hun Facebookpagina 12AM en de videoclip hieronder van hun eerste officiële single Feel Again.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top