EEM Groepenkasten

12AM presenteert debuutalbum in ’t Schienvat Erica op 1 juni

12AM Klazienaveen persfotoKlazienaveen – De Klazienavener band 12AM geeft op 1 juni hun album release show in ’t Schienvat in Erica. De 3 heren hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan hun eerste volledige album. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.

Eigen stijl

12AM combineert met hun eigen stijl moderne rock met de jaren 90 sfeer door de strakke basis gevormd door de gebroeders de Roo, Stefan en Danny, en Tim Klaver die er overheen scheurt met zijn vette gitaarlijnen en dikke baard. De 10 nummers die op het album komen zijn geboren in hun oefenruimte in Klazienaveen. Tekst vormt vaak de basis voor een nieuw nummer. Nadat een tekst geschreven is laat de band hun creativiteit en inspiratie er op los, waardoor de nummers allemaal een eigen karakter krijgen en het gevoel overbrengen op de luisteraar. Het album komt uit op CD en alle streaming platforms zoals Itunes en Spotify.

12am Feel Again 2018

‘Feel again’ en ‘Fate’

Een voorproefje op het album kwam in de vorm van het nummer ‘Feel again’ met opvolgend een maand later het nummer ‘Fate’. Twee uitersten, waarmee de band hun verscheidenheid laat zien. Beide nummers kwamen uit op onder andere Spotify en iTunes. Ook kwamen ze allebei met een clip, te zien op Youtube.

Morderne rock met jaren 90-sfeer

‘Moderne rock gecombineerd met de jaren 90 sfeer’. Dat maakt 12AM waar met hun eigen stijl. Na jaren van in verschillende bands te hebben gespeeld vinden de 3 jongens elkaar in hun passie voor rockmuziek. 12AM werd gevormd en er werd een grote hoeveelheid eigen muziek geschreven. Na een drukke 2 jaar van schrijven, optreden en de release van twee singles met videoclip, is nu het debuutalbum in zicht. 1 juni verschijnt het album op CD en op alle streaming platforms. De heren timmeren flink aan de weg, met op de planning the Spy & the Butcher, Folk veur Volk-festival en in 2019 2 shows in het Atlas theater in samenwerking met theaterkoor Ericarré.

Meer informatie

Volg de band via:

Iedereen is van harte welkom op 1 juni in ’t Schienvat in Erica vanaf 20:00. Gratis entree.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top