EEM Groepenkasten

De 14-daagse weersverwachting voor Klazienaveen en omgeving

weerplazaKlazienaveen – In de 14-daagse weersverwachting voor Klazienaveen en omgeving neemt de komende dagen de bewolking iets toe, maar wordt het geleidelijk aan wat droger.

Voor vandaag geldt dat het geleidelijk zonniger wordt en het zo goed als droog blijft. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot ronde de 20 °C en de komende uren blijft het vrijwel droog, de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 13 °C. Morgen, dinsdag, is het halfbewolkt en is er nog wel kans op af en toe wat stevige neerslag, en de temperatuur zal iets lager kunnen gaan uitvallen als vandaag.

14-daagse

Overdag zullen de temperaturen blijven steken op ongeveer 20 °C en ’s nachts dalen de temperaturen tot rond de 13 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf komende vrijdag neemt de kans op neerslag vrijwel geheel af en zal de temperatuur gaan stijgen tot waarden, zo rond de 22 tot 23 °C. Het komend weekend ziet er op de zaterdag in ieder geval veelbelovend uit met wat hogere temperaturen en geen neerslag van betekenis. De zondag beloofd iets lager te gaan uitvallen. Eind volgende week, de donderdag en vrijdag, neemt de kans op enige neerslag wel weer toe met normale temperaturen voor de tijd van het jaar.

(Bron: weerplaza.nl)Back To Top