EEM Groepenkasten

15e Editie Beachvolleybal Klazienaveen bij Sportlandgoed

Beachvolleybal Klazienaveen volleybal 2016Klazienaveen/Zwartemeer – Zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017 vindt alweer de 15e editie van Beachvolleybal Klazienaveen op het Sportlandgoed in Zwartemeer plaats.

Inmiddels zijn de voorbereidingen van dit grote evenement al in volle gang. De wedstrijden worden verdeeld over zo’n 9 velden. Uiteraard wordt naast het beachvolleybal ook voor het nodige overige vertier gezorgd, zoals springkussen voor de kleinsten, een horecakar, live muziek. Iedereen mag meedoen, ook bedrijven en families zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven. Er zijn meerdere categorieën waarvoor je je in kunt schrijven.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.beachvolleybal-klazienaveen.nl.

Zaterdag 24 juni: jeugd

Zaterdag 24 juni vinden de wedstrijden voor de jeugd plaats. De CMV volleyballertjes (mini’s), vanaf niveau 4 t/m niveau 6, kunnen dan aan de bak. Hier is altijd veel belangstelling voor. Het is altijd een leuke dag voor de jongste volleyballertjes. En natuurlijk ook voor hun enthousiaste ouders.

Ook de wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar worden op zaterdag gespeeld. Deze groep is dit jaar opgedeeld in 2 categorieën: van 12 t/m 14 jaar en van 15 t/m 17 jaar.

Beachvolleybal Klazienaveen volleybal 2016

Zondag 25 juni: senioren

Op zondag 25 juni komen de competitiespelers aan de bak. Ook die zijn in verschillende categorieën ingedeeld. Er is een categorie A voor competitiespelers vanaf de promotie klasse t/m 1e divisie, zowel voor heren als dames. En er is een categorie B voor alle teams t/m de hoofdklasse. Deze categorie is er alleen voor de dames, omdat de herenteams in deze categorie zijn bijna niet te krijgen zijn.

Recreanten, straten, families, bedrijven

Ook de recreanten, straten, families en bedrijven zijn welkom met hun team om eens lekker bij te kletsen en/of aan teambuilding te doen met elkaar.

Met het hele gezin

De zondag is ook de ideale dag om er met je hele gezin een leuke sportieve dag van te maken. Papa of mama lekker aan het ballen en hun kroost lekker op de springkussens, in het zand of aan het water aan het spelen. De organisatie zorgt voor een goede catering, de rest heb je zelf in handen. Proef alvast wat vakantie sfeer die dag!

Wil je alleen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom.

Beachvolleybal Klazienaveen volleybal 2016

Wat: Beachvolleybal Klazienaveen
Waar: Sportlandgoed, Verl. van Echtenskanaal NZ 2, Zwartemeer (0591-314654)
Wanneer: zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017

from to
Sport


Back To Top