EEM Groepenkasten

16-jarige Klazienaveense gewond bij ongeluk

brandweer klazienaveen gewestelijke vaardigheidsproevenKlazienaveen – Gisteravond net na 23.00 uur is een 16-jarig meisje uit Klazienaveen gewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Industriestraat in Klazienaveen.

Ze zat bij haar vriend (20), ook uit Klazienaveen, in de auto en reden richting Zwartemeer. Op de T-splitsing, toen de bestuurder links af wilde slaan, wilde hij afremmen, maar de remmen weigerden. Zo verklaarde de bestuurder tegenover de politie. De auto schoot rechtdoor en knalde vervolgens op een boom.

Gewond

Hierbij raakte het meisje gewond. Ze is per ambulance overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen. Daar bleek dat ze haar hand op 3 plaatsen had gebroken en een aantal kneuzingen had opgelopen. Haar vriend, de bestuurder, kwam met de schrik vrij. Er was geen alcohol in het spel.

De brandweer van Klazienaveen was snel ter plaatse. Eenmaal op de plaats van het ongeluk bleek het slachtoffer een dochter van één van de dienstdoende brandweermannen te zijn.

De technische verkeerspolitie (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de ware toedracht van het ongeluk. Ook de Koninklijke Marechaussee zal nog een onderzoek instellen, omdat de automobilist een militair is.

(Bron: Newspower. Video: YouTube/Meternieuws)Back To Top