EEM Groepenkasten

17 April heropening van De Tasse aan de Langestraat Klazienaveen

de tasse klazienaveen

van links naar rechts: Karin en Elly

Klazienaveen – Morgenvroeg, vrijdag 17 april heeft “De Tasse” heropening op hun nieuwe locatie aan de Langestraat te Klazienaveen. Het bedrijf, gespecialiseerd in tassen, koffers, byoux en vele andere modeartikelen heeft tijdens de heropening vele interessante aanbiedingen.

Twee jaar

Voor ongeveer twee jaar terug zijn Elly en haar zus Karin begonnen met een winkel aan het Van Echtenskanaal met allerlei leuke dingen op het gebied van sieraden en tassen.
Maar na twee jaar is de winkel te al klein geworden en gaan ze de sprong wagen met een verhuizing naar de overkant, aan de Langestraat 102 in Klazienaveen.
Meer ruimte, een mooiere presentatie, meer mogelijkheden! Hier krijgen ze meer ruimte, vooral in de diepte, zodat ze hun prachtige collectie nog meer kunnen uitbreiden en het ook mooier kunnen presenteren. Bij “De Tasse “ kan iedereen terecht voor sieraden sjaals en koffers en natuurlijk tassen.de tasse

Sierraden

Een sieraad hoeft echt niet duur te zijn. Maar ook kunt u voor de bekende merken sieraden van o.a. Ohlala, Jxxxi, B&L steel en Mees en Co bij hun terecht.de tasse Verder kan men bij “De Tasse terecht voor diverse merken koffers en tassen zoals Eastpak,  Converse Legend, Spikes & Sparrow die natuurlijk iets duurder zijn maar dan heb je ook iets moois. Maar net als bij de sieraden hebben ze ook al een tasje vanaf €9,95.

Extra korting

Tijdens de heropening geeft “De Tasse”  gedurende twee dagen extra korting op de gehele collectie en verloten ze onder de betalende klanten een prachtige leren tas.
Elly en Karin hebben er dan ook heel veel zin in en krijgen al veel positieve reacties van iedereen. Zij hopen u dan ook te zien op 17 en 18 April, zodat u dan hun nieuwe winkel kunt bewonderen.

Wanneer: 17 en 18 april 2015
Waar: Langestraat 102, Klazienaveende tasse_heropening (2) de tasse_heropening (17) de tasse_heropening (18) de tasse_heropening (21) de tasse_heropening (24) de tasse_heropening (25) de tasse_heropening (27) de tasse

 Back To Top