EEM Groepenkasten

1e Turfjesmarkt mag geslaagd genoemd worden

TurfjesmarktKlazienaveen – De eerste van de 4 inmiddels traditionele Turfjesmarkten in Klazienaveen mag zeker geslaagd genoemd worden.

De vakantie is voor veel lokale bewoners al begonnen en daarmee vindt ook de uittocht naar anderen oorden plaats, verwegistan of dicht bie hoes. Toch wisten vele bezoekers de Turjesmarkt weer te vinden.

Na een gezellige drukke morgen en begin van de middag was tegen 16.00 uur het centrum door de tegenvallende weersomstandigheden bijna leeg, op de standhouders en een paar terrasbezoekers na.TurfjesmarktNa de stevige hoosbui eind van de middag en de stevige afkoeling die daarbij optrad, rees het vermoeden dat er ’s avonds ook niet veel belangstelling meer zou komen.TurfjesmarktTurfjesmarktTurfjesmarktTurfjesmarktTurfjesmarktTegen 19.00 uur was er echter alweer veel vertier in het centrum, met veel bezoekers, met muziek, speelattributen en jumping voor de kinderen.TurfjesmarktTurfjesmarktTegelijkertijd hield een lokaal bedrijf een wel erg gezellig bouwvak feestje voor de personeelsleden. Afijn, het was weer gezellig op de terrassen en de bezoekers hadden niets te klagen, op de stevige hoosbui aan het einde van de middag na dan.

Boer Geert

De komende 3 weken is er iedere donderdag weer een Turfjesmarkt, met op elke markt wel weer iets speciaals. Zo komt bijvoorbeeld volgende week donderdag Boer Geert met Erik van Klinken. Zie De Witte Olifant ontvangt Boer Geert met Erik van Klinken.

Foto’s

Helaas kunnen hier niet alle foto’s geplaatst worden. Om meer foto’s te zien of eventueel na te bestellen kun je hier naar onze Oypo pagina gaan.Back To Top