EEM Groepenkasten

20 april uitreiking ‘t Emmer Doempie van ‘t Jaor! 2017

duim omhoog duimpje doempie pixabayRegio – Wethouder Jan Bos reikt op donderdag 20 april 2017 ’t Emmer Golden, Zulvern en Bronzen Doempie van’t Jaor! uit.

De prijzen hiervoor zijn respectievelijk €8.000,-, €4.000,- en €3.000, -. Gemeente Emmen wil door middel van de verkiezing ’t Emmer Doempie van ’t Jaor! maatschappelijke en/of vrijwilligersorganisaties die een goed initiatief hebben op het gebied van armoedebestrijding belonen.

Lees ook: Verkiezing ‘t Emmer doempie van ’t joar! van start

Genomineerden

De volgende organisaties zijn genomineerd en maken daarmee kans op ’t Emmer Doempie van ’t Jaor! 2017: Eettafelproject Noorderbreedte in Klazienaveen, Stichting Speelz, Stichting Eerste hulp voor minima, Stichting Thuiskomen, Leger des Heils, Sociaal warenhuis, Stichting kledingkringloop Nieuw-Weerdinge, Stichting artiestengala Emmer-Compascuum, Sinterklaas- en zwarte piet huis Emmermeer en de Syrische vrouwengroep.

Lees ook: Noorderbreedte genomineerd voor Emmer Doempie van ’t jaor! 2017: stem nu!

Jury

De jury van ’t Emmer Doempie van ’t Jaor! heeft de genomineerde organisaties beoordeeld. Daarnaast konden ook inwoners van de gemeente Emmen stemmen op de genomineerde initiatieven. De stem van de jury weegt voor 40% in de einduitslag en de stem van de inwoners voor 60%.Back To Top