EEM Groepenkasten

21 Maart Open dag bij Dillehof en Weegbree

dillehof zuid-ingangKlazienaveen – Zaterdag 21 maart is er een open dag bij Woon- en Zorgcentrum de Dillehof in Klazienaveen. Dit is in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is op die dag van harte welkom.

De deuren zijn geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Ook bij het aangrenzende verpleeghuis De Weegbree kan een kijkje worden genomen. Tijdens het bezoek kan het woon- en zorgcentrum worden bezichtigd en wordt er informatie verstrekt over wonen met en zonder zorg, thuiszorg en alarmering. Tijdens de open dag zijn er ook mensen uit de apotheek aanwezig om een gezondheidscheck te doen en geeft een fysiotherapeut een demonstratie van een behandeling.

Tevens zijn er verschillende stands met onder andere informatie over zorg, vrijwilligerswerk en opleidingen in de zorg en is er een AlzheimercafƩ. Bewoners van de Dillehof laten diverse leuke activiteiten zien, er wordt een film en een documentaire getoond en er zijn allerlei lekkere hapjes, lekkernijen en warme maaltijden. Er is genoeg te doen, te zien en te beleven tijdens deze open dag.

Adres

Zorgcentrum Dille
Fluitekruid 5
Klazienaveen.Back To Top