EEM Groepenkasten

2e Walk4Energy op zondag 1 oktober

Walk4Energy-Energy4Kids-170712-onthulling-poster-vlnr-Marjan-Schepers-Betty-Enninga-Jair-van-Oosten-Alie-Kloostra-en-Jeanette-KiersOranjedorp – Na een succesvol wandelevenement Walk4Energy vorig jaar, met meer dan 500 wandelaars, heeft de werkgroep W4E besloten om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Dit gebeurt voortaan op de 1e zondag van oktober. Voor dit jaar kun je dus 1 oktober (starten tussen 9.00 en 14.30 uur) alvast in je agenda noteren.

Op bovenstaande foto: Onthulling van de nieuwe poster voor Walk4Energy op 12 juli 2017, vlnr Marjan Schepers, Betty Enninga, Jair van Oosten, Alie Kloostra en Jeanette Kiers.

Voor iedereen

Walk4energy is bedoeld voor iedereen: jong en oud, fanatieke wandelaars en mensen die graag een ommetje lopen, mensen die goed of minder goed ter been zijn. Voor iedereen is een route uitgestippeld. Na afloop is er nog een klein feestje met live muziek in de tent.

Knapzakroute voor jongste wandelaars

Nieuw dit jaar is een heuse knapzakroute. Voor de jongste wandelaars zijn 2 leuke routes uitgezet, 1,5 en 5 kilometer, waar je, voorzien van iets lekkers in je knapzak, onderweg van alles kunt beleven.

Overige routes

De routes gaan weer door het prachtige natuur van Oranjedorp en omstreken:

  • 1,5 en 5 kilometer: ook rolstoel en scootmobiel toegankelijk
  • 10, 15 en 25 kilometer: gaan deels over onverharde paden

Aanmelden kan nu al

Je kunt je nu al opgeven voor de Walk4Energy via www.energy4kids.nl. De eerste 500 aanmeldingen zijn verzekerd van een leuke herinnering.

Kosten voor deelname incl. consumptie na afloop:

  • Knapzakroute en kinderen tot 12 jaar: € 3,- *
  • Vanaf 12 jaar: € 7,- *

* Leden van de wandelbond krijgen, op vertoon van hun pasje, € 1,- korting op het inschrijfgeld. Uiteraard kan deze euro ook in de sponsor pot, die bij de inschrijvingen op de tafels staat.

Stichting Energy4kids

Het inschrijfgeld van alle wandelaars komt volledig ten goede van de Stichting Energy4Kids. Het bedrag dat in totaal is binnen gehaald, wordt later bekend gemaakt. Er is nog geen medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingziekte. 70% van hen wordt niet volwassen en 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag! Stichting Energy4kids financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de behandeling van energiestofwisselingziekten. Daarnaast investeert Energy4kids in veelbelovende onderzoeken die de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingziekte kunnen verbeteren.  Wil je meer weten? Op www.energy4kids.nl vind je meer informatie.

Kom allemaal op 1 oktober naar Oranjedorp en loop mee voor kinderen die hier geen energie voor hebben. Stop energiestofwisselingsziekten!

walk4energy energy4kids oranjedorp-2016

Sport Uitgaan


Back To Top