EEM Groepenkasten

34e Kerstwandeltocht WSV De Tippelaar op Tweede Kerstdag

wandelen drenthe loopfestijn wandelfestijn wandeltocht klazienaveen de tippelaarKlazienaveen – Dinsdag 26 december 2017, Tweede Kerstdag, houdt WSV De Tippelaar in Klazienaveen alweer de 34e editie van de Kerstwandeltocht.

Wandelaars kunnen deelnemen aan de 5, 10 of 15 kilometer wandeltocht. Start en finish zijn in de kantine van voetbalvereniging FC Klazienaveen (kantine van voorheen vv Zwartemeer). Er kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur voor de 5 en 10 km. Op de 15 km kan gestart worden tot 12.30 uur.

Tussenstop

Onderweg kunnen de wandelaars bij een controlepost genieten van een lekkere warme kop chocolademelk of Glühwein. Deze tussenstop is voor alle afstanden zoals gebruikelijk bij Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug.

Aan het einde van de wandeltocht kunnen de wandelaars nog even nagenieten van een kop snert of portie patat. Deze zit bij het startgeld inbegrepen. Bovendien ontvangt iedere wandelaar nog een kleine attentie aan het einde van de wandeling.

Kosten

De kosten voor de wandeling bedragen € 5,00 voor niet-KWBN-leden en € 4,50 voor junioren t/m 17 jaar en 65+-ers. KWBN-leden krijgen € 1,00 korting op deze prijzen. Honden, mits aangelijnd, zijn toegestaan op deze wandeltocht. Vooraf opgeven is niet nodig.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top