EEM Groepenkasten

38e Kom in de Kas

kom in de kas 2015 klazienaveenKlazienaveen – Op 11 en 12 april aanstaande is alweer de 38e editie van Kom in de Kas. Kom in de Kas wordt om en om in Klazienaveen en Erica gehouden, dit jaar openen 14 kwekers in het tuinbouwcentrum van Klazienaveen weer hun deuren. Dit jaar is het thema “Tuinbouw, daar zit muziek in”.

Trots

Tuinders zijn met recht trots op hun bedrijf en vertellen maar wat graag wat er allemaal bij komt kijken om hun mooie producten te kweken. Tijdens Kom in de Kas heeft iedereen de gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen en de tuinders het hemd van het lijf te vragen.

Kom in de Kas wordt financieel mogelijk gemaakt door de sector zelf. Dat betekent dat alle telersverenigingen in glasgroenten en de sierteleers bijdragen aan dit evenement. Daarnaast zijn er enkele hoofdsponsoren: Bayer Cropscience, Rabobank en Interpolis.

Van alles te beleven

Tijdens de 38e Kom in de Kas op 11 en 12 april in Klazienaveen is er weer van alles te beleven. Er is bijvoorbeeld een prachtige bloemen-planten-groentetentoonstelling. Daarnaast kun je bijvoorbeeld in de kassen kijken hoe gerbera’s, rozen, hortensia’s, salix, paprika’s en komkommers worden gekweekt. Tevens zijn er grote geranium pyramides en is er koken op locatie en een kleurwedstrijd voor de kinderen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.komindekas.nl.

from to
Uitgaan


Back To Top