EEM Groepenkasten

3FM ‘Live vanuit Klazienaveen’

Radio 3FM Live vanuit Klazienaveen

Klazienaveen – 3FM lanceert vanaf februari een aantal nieuwe radioprogramma’s. Eén daarvan is ‘Live vanuit Klazienaveen’, een programma van Frank van der Lende en Timur Perlin, live vanuit Klazienaveen! Een uitgaansprogramma dat vanaf 6 februari wordt uitgezonden vanuit een boerenschuur waarbij Frank en Timur feestend het weekend in gaan. Vrijdagavondmuziek van Elvis tot OMI. Vrijdagavondinhoud van een lach tot een traan.

Eerder werd al bekend dat Mark van der Molen van Veronica overstap maakt naar 3FM. Nu is ook de naam van zijn nieuwe radioprogramma bekend. Mark gaat vanaf 2 februari ‘s morgens tussen 04:00 – 06:00 uur voor Powned zijn programma ‘Nogal Wakker’ presenteren. Afgelopen maandagavond was Mark voor het laatst te horen op Radio Veronica. Op dit moment hoor je Saskia Weerstand nog tijdens de vroege ochtenduren op 3FM.

‘Live vanuit Klazienaveen’

Ook de vrijdagavond gaat veranderen. Vanaf februari hoor je Timur Perlin samen met Frank van der Lende in ‘Live vanuit Klazienaveen’. Timur begon vorig jaar in januari met zijn programma ‘Vrij’ op de vrijdagavond. Dat programma was de opvolger van Ekstra Weekend, de winnaar van de Radioring. Over de inhoud van ‘Live vanuit Klazienaveen’ wordt later meer bekend. De titel spreekt in ieder geval tot de verbeelding als je het mij vraagt.

Meer informatie:Back To Top