EEM Groepenkasten

4-tegen-4 toernooi bij FC Klazienaveen

4x4 toernooi fc klazienaveen rabobankKlazienaveen – Aanstaande vrijdag 26 oktober is er weer een 4-tegen-4 toernooi met individuele winnaar bij FC Klazienaveen. De eerste editie hiervan was op vrijdag 5 oktober jl. Deelnemen is voor alle leden van FC Klazienaveen geheel gratis.

Inschrijven is van tevoren niet verplicht, maar…

Om de eerste partijtjes ook echt om 13.30 uur te kunnen laten beginnen, willen we jullie toch vragen om je van tevoren op te geven. Dan kunnen wij ons iets beter voorbereiden en een groot deel van het toernooischema van tevoren al invullen.

Dat zou een hoop werk schelen bij de start van het toernooi.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een keer in de maand zal er op vrijdagmiddag een toernooi georganiseerd worden, waarbij elke deelnemer de kans heeft om te winnen. Je naam wordt in het toernooischema opgenomen en vervolgens gaat de organisatie zijn best doen om je elke wedstrijd bij andere medespelers en tegenstanders in te delen.

Elke wedstrijd die je speelt kun je punten verdienen. Een overwinning levert 10 punten op, een gelijkspel 5 en een nederlaag 0. Ook doelpunten leveren een punt op. Één voor elk doelpunt. Dit geldt overigens wel voor het hele team. Dus scoort een medespeler, dan heb jij ook een punt erbij.

Voorbeeld:

Team A wint met 5-3 van team B
Alle spelers van team A krijgen er 15 punten bij. Alle spelers van team B krijgen er 3 punten bij.

Toernooiwinnaar

Na een aantal wedstrijdjes (afhankelijk van aantal deelnemers) komt er vervolgens 1 winnaar uit. Elk toernooi is er een prijs te winnen, zo ook aanstaande vrijdag. Bij een gelijke stand zullen beide spelers een prijs krijgen.

Eindwinnaars

De punten worden door de organisatie bewaard. Bij het tweede, derde, vierde etc. toernooi zijn ook weer punten te verdienen. Zo kun je ook WINTERSTOPWINNAAR worden (alle punten van de toernooien bij elkaar opgeteld tot de winterstop) en uiteindelijk ook GROTE EINDWINNAAR. Dit is de speler die na alle gespeelde toernooien de meeste punten heeft verzameld. Hiervoor zijn ook leuke prijzen, die we op dit moment nog even geheim houden.

Wil je vandaag meedoen met de eerste editie? Geef je dan op via: t.jansen@fcklazienaveen.nl. De JO8 tm JO12 kan zich via de trainer/leider opgeven.

LET OP!

Het kan zijn dat we iets uitlopen vrijdag. De exacte eindtijd kunnen we daarom nu nog niet geven.

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top