EEM Groepenkasten

43-Jarige man uit Odoorn verdacht van 20 diefstallen in o.a. Klazienaveen

rechter rechtbank rechtzaak assen justitie politie uitspraakAssen – Tijdens een zitting in de rechtbank van Assen gisteren is gebleken dat het Openbaar Ministerie een 43-jarige man uit Odoorn verdenkt van in totaal 20 diefstallen en inbraken in Odoorn, Emmen en Klazienaveen.

Tijdens de zitting was de man zelf afwezig, omdat hij ziek was. De man werd begin augustus vorig jaar opgepakt, nadat hij bij een fietsenzaak in Emmen had ingebroken. De eigenaar van de fietsenzaak zag een paar dagen later dat zijn fietsen op Marktplaats werden aangeboden. Middels een agent die zich voordeed als koper kwam de politie uit bij de man uit Odoorn en 2 jongens uit Emmen (16 en 17 jaar).

Veel meer diefstallen en inbraken

Na hun arrestatie bekenden beide jongens nog meer inbraken en diefstallen die ze samen met de man uit Odoorn hadden gepleegd, zoals diefstal van koper van de Pauluskerk in Emmen, meerdere diefstallen van fietsen en brommers en enkele woninginbraken.

Vrijdagochtend stonden beide jongens terecht in Assen, de zaak van de man uit Odoorn wordt 1 april inhoudelijk behandeld.

(Bron: emmen.nu)Back To Top