EEM Groepenkasten

54-jarige Klazienavener aangehouden

Politie arrestatie handboeien klazienaveenKlazienaveen – Dinsdagochtend heeft de politie een man aangehouden op verdenking van het leiding geven of in elk geval deel te nemen aan een landelijk opererende criminele organisatie. Het betreft een 54-jarige Klazienavener die leider is van motorclub No Surrender.

De man wordt ervan verdacht in 2015 betrokken te zijn geweest bij tenminste 2 (zware) mishandelingen, al dan niet in combinatie met diefstal, afpersing en/of bedreiging. Hierbij zouden leden van de motorclub zijn gedwongen de club te verlaten. De woning van de man wordt onderzocht op bewijsmateriaal en voor het verzamelen van informatie over eventuele criminele activiteiten.

Meer aanhoudingen

De aanhouding van de Klazienavener maakt onderdeel uit van een langer lopend onderzoek naar criminele activiteiten binnen motorclub No Surrender. De overheid heeft momenteel extra aandacht voor (criminele) motorclubs en hun leden vanwege diverse incidenten en criminele activiteiten. Het onderzoek is niet gericht op individuen, maar op een structurele aanpak van criminele motorclubs. In het kader daarvan wordt niet uitgesloten meer aanhoudingen zullen worden verricht.

(Bron: zuidoosthoeker.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top