EEM Groepenkasten

5e Historische Wandeling door Klazienaveen op zondag 7 mei

historische wandeling stichting historisch klazienaveen 26-10-2016-01Klazienaveen – De Stichting Historisch Klazienaveen organiseert op zondag 7 mei aanstaande de 5e Historische Wandeling door Klazienaveen.

Wil je ook mee wandelen? Geef je dan snel op via info@historischklazienaveen.nl, want er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar.

Onder leiding van een gids wordt een ongeveer 2,5 uur durende wandeling gemaakt langs een groot aantal historische hoogtepunten. Een aantal historische anekdotes maakt deze wandeling compleet. De wandeling is voor iedereen toegankelijk.

Inclusief koffie en ouderwetse arretjescak

De kosten voor deze wandeling bedragen € 6,50 per persoon, en dat is inclusief een kopje koffie of thee en een plak ouderwetse arretjescake in Diner Café De Witte Olifant. Verder wordt er tijdens de wandeling een flyer met de hoogtepunten van de wandeling uitgereikt.

Deelnemers worden op zondag 7 mei om 13.30 uur ontvangen in De Witte Olifant. Na de koffie en thee wordt vervolgens gestart met de wandeling.

Lees ook: Volle bak tijdens eerste Historische Wandeling door Klazienaveen

Opgeven

Opgeven voor deze wandeling kan via info@historischklazienaveen.nl. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Bel voor meer informatie met Jans Jagt (06 – 19 87 51 14) of Lammert Schoonewille (06 – 53 54 53 76)

historische wandeling stichting historisch klazienaveen 26-10-2016-01

Uitgaan


Back To Top