EEM Groepenkasten

7000 bezoekers op eerste koopavond op zaterdag in Klazienaveen

geraniummarktKlazienaveen – Afgelopen zaterdag was de eerste koopavond op een zaterdag in Klazienaveen. Vooraf waren de verwachtingen hoog en niet onterecht, zoals is gebleken. In totaal kwamen er zo’n 7.000 bezoekers af op de zaterdag koopavond in Klazienaveen. Een groot succes, dat in ieder geval in september van dit jaar, tijdens de tweede winkelweek, een vervolg zal krijgen.

Succesvolle koopavond

Middenstander Peter Verhaar: “Vooraf hadden we er al goede hoop, maar omdat het nieuw is weet je natuurlijk nooit precies wat je ervan moet verwachten. Toch was het de hele avond druk. En niet alleen met kijkers, vooral met kopers. De bezoekers waren allemaal enthousiast en we hebben dan ook vele complimenten gehad. Van mensen die door de week weinig tijd hebben of van mensen die gewoon gezellig een avond ‘naar de brugge’ willen, net als vroeger. Gezellig winkelen met eventueel een hapje en een drankje erbij. Ook de horecagelegenheden zaten bommetje vol.”

7.000 bezoekers

Tegen het einde van de middag waren bijna alle parkeerplaatsen in het centrum van Klazienaveen, zowel in West als Oost bij de supermarkten, vol. Naar schatting waren er zo’n 7.000 bezoekers op deze eerste koopavond op zaterdag, een absolute topdag. Vooral de kleinere winkels waren vooraf bang dat er ’s avond niet veel klanten meer zouden komen, terwijl de winkel wel tot 21.00 uur geopend moet zijn en het personeel daarom ook moet blijven. Die vrees bleek dus ongegrond. (Bron: emmen.nu)

Veel mogelijkheden

“Dit geeft goede hoop en veel mogelijkheden voor de volgende koopavond op zaterdag, welke gepland staat in september tijdens de volgende winkelweek. Volgens mij zit er nog meer rek in.”, aldus Peter Verhaar.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top