EEM Groepenkasten

86-jarige Bernard ten Velde uit Klazienaveen signeert zijn tweede boek

Bernard ten Velde Klazienaveen nog ien keer danKlazienaveen – De 86-jarige Bernard ten Velde heeft onlangs zijn 2e boek uitgebracht. Op zaterdag 28 januari is hij aanwezig bij Primera Klazienaveen om zijn boek te signeren.

‘Nog ien keer dan’

Op 9 december was het zover. Het eerste exemplaar van het boek ‘Nog ien keer dan’ werd, onder het genot van een hapje en een drankje en muziek van de accordeonisten Geert en Jan, feestelijk uitgereikt in de Dillehof te Klazienaveen. Tijdens de uitreiking werd stil gestaan bij het ontstaan van het boek. De schrijver en enkele gastsprekers droegen voor uit het nieuwe boek. Hier werd door de aanwezigen enthousiast op gereageerd. Er kwamen heel wat ‘Oh ja’-momenten voorbij onder het publiek.

Verzameling verhalen en gedichten

Het boek is dan ook een verzameling van verhalen en gedichten voornamelijk met een hang naar vroeger of ‘vrogger’, omdat het merendeels in het Drents geschreven is. Bernard is er ook in zijn tweede boek weer in geslaagd zijn lezers mee te nemen naar de tijd van toen zoals hij ook altijd deed in ‘de Krooie’, het blad dat jaren zijn podium was voor zijn schrijverstalent. Het boek is dan ook een mooie afsluiting van zijn schrijverschap met als passende titel ‘Nog ien keer dan’.

Verkrijgbaarheid

Het boek is verkrijgbaar bij:

  • Bernard ten Velde, Melde 97, Klazienaveen, telefoon: (0591) 31 61 16
  • Boekhandel Primera, Langestraat 103, Klazienaveen

Tevens zal Bernard op zaterdag 28 januari van 14.00 tot 16.00 uur bij Primera Klazienaveen aanwezig zijn om zijn boek te signeren.

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top