EEM Groepenkasten

90-Jarige Klazienaveense brengt gedichtenbundel uit

trijn voss-polKlazienaveen – De inmiddels 90 jarige Trijn Voss-Pol heeft vlak voor de paasdagen haar allereerste gedichtenbundel uitgegeven. Alweer een Klazienaveense die laat zien dat er in Klazienaveen erg veel talent woont. De bundel is onlangs op de markt verschenen onder de titel “Het Levensverhaal in Gedichten” door Trijn Voss- Pol.  Het boekje wordt uitgegeven door boekscout.nl en kan via de website www.boekscout.nl of natuurlijk ook via de reguliere boekhandel besteld worden.

Krijg een glimlach om je mond met Het Levensverhaal in Gedichten van Trijn Voss-Pol.

Prikkelende gedichten

Trijn maakt gedurende haar gehele leven al prikkelende gedichten over alledaagse gebeurtenissen en belevenissen. Maar niet alleen de ‘zonnige’ kanten komen aan bod. Ze heeft een fantastische, brede kijk op de wereld met de mensen om ons heen. Het indrukwekkende gedicht ‘Ik’ gaat over het egoïsme van de individu en geeft de lezer stof tot nadenken. Door ook in het Drents te schrijven, houdt Trijn haar bundel dicht bij zichzelf.

Een aantal van deze gedichten zijn nu samen gevat door MSL en uitgebracht door boekscout.nl. Afgelopen zaterdag werd het allereerste gedrukte exemplaar aan Trijn overhandigd. Het bedrijf MSL treedt ook als haar vertegenwoordiger op, zodat Trijn op haar gevorderde leeftijd ontzien wordt.

Titel: Het Levensverhaal in Gedichten
Auteur: Trijn Voss-Pol
Aantal pagina’s: 42
Uitvoering/formaat: paperback 12,5 x 20 cm
ISBN: 978-94-0221-565-6
Vaste prijs: € 12,95

Meer informatie: info@boekscout.nl of u kunt zich ook rechtstreeks tot de auteur wenden: info@mediasupportlambers.nlBack To Top