EEM Groepenkasten

A37 krijgt gedeeltelijk nieuw asfalt

a37 asfalt weg straatKlazienaveen/regio – Dinsdag 1 september vanaf 18.00 uur tot woensdag 2 september 6.00 uur voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit aan de A37 tussen de Duitse grens en Hoogeveen, inclusief knooppunt Holsloot. De werkzaamheden kunnen al naar gelang de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden korter of langer duren.

Afsluitingen A37

Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen 18.00 uur ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends. Tijdens deze werkzaamheden zijn de op- en afrit Zwartemeer (nr. 7) voor het verkeer vanuit Duitsland richting Hoogeveen afgesloten. Ook de verbindingsweg Hoogeveen richting Coevorden op het knooppunt Holsloot is dan afgesloten voor verkeer vanuit Hoogeveen richting Duitsland.

Tijdens deze werkzaamheden geldt ter plaatse een maximum snelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met vertragingen.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden vallen onder het regulier onderhoud dat het wegennet van tijd tot tijd nodig heeft. Hieronder vallen asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Het doel van dit periodieke onderhoud is te (blijven) zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Tripadvisor NL 600x300
from to
Algemeen


Back To Top