EEM Groepenkasten

Aan Tafel in Klazienaveen

aan tafel, noorderbreedte, eetkamerprojectKlazienaveen – Het eetkamerproject Aan Tafel, een samenwerkingsproject tussen een aantal zorg- en welzijn organisaties, is vandaag, dinsdag 4 november 2014, van start gegaan in de wijk- en dienstencentrum De Noorderbreedte in Klazienaveen. In het eetkamerproject “Aan Tafel” kunnen mensen van alle leeftijden uit Klazienaveen die het gezellig vinden om samen een maaltijd te nuttigen in hun eigen omgeving elke dinsdag rond 17:30 uur samen eten.

Tijdens deze maaltijden zijn er een aantal vrijwilligers uit Klazienaveen en omgeving aanwezig om hun bijdrage te leveren. De officiële opening is om 17:00 uur en de eerste gasten kunnen om 17:30 uur Aan Tafel. Het menu voor dinsdag 4 november is nog een verrassing.

De prijs voor een maaltijd bedraagt slechts € 4,00 voor iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen slechts € 2,00 en kinderen tot 4 jaar zijn geheel gratis.

Aanmelden

Lijkt het u ook gezellig om samen met anderen te eten in de Noorderbreedte? Meldt u dan van te voren even aan op telefoonnummer 06 – 13 47 62 96. Aanmelden kan op alle werkdagen tussen 16:00 en 18:00 uur.

Adres

Noorderbreedte
Meteoor 3
KlazienaveenBack To Top