EEM Groepenkasten

Aanmelding Miss Klazienaveen sluit zondag 7 mei

miss klazienaveen missverkiezing 2017Klazienaveen – De inschrijving voor de eerste editie van Miss Klazienaveen, waarvoor meiden van 16 tot en met 26 jaar zich kunnen inschrijven, sluit aanstaande zondag 7 mei.

Initiatiefnemers voor de Miss Klazienaveen-verkiezing zijn Joyce Capellen, Koos van Rijswijk en Jordy Fidder. Volgens Fidder hebben zich al veel meiden uit Klazienaveen en omgeving opgegeven. “Maar hoe meer meiden er meedoen, hoe gezelliger het is!”, aldus Fidder.

Lees ook: Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen?

Inschrijving sluit 7 mei 22.00 uur

Zondag 7 mei 2017 om 22.00 uur zal de inschrijving sluiten. Daarna kan er alleen nog worden ingeschreven op de speciale castingdag op vrijdag 12 mei. Op die dag krijgen de ‘missen in spé’ een aantal trainingen, zoals een catwalktraining, interviewtraining en een fotosessie, zodat ze zich later op de avond goed voorbereid aan de jury kunnen tonen.

12 Finalisten

Uit alle aanmelding zal de jury uiteindelijk 12 meiden kiezen die doorgaan naar de finale ronde. Op zaterdag 24 juni vanaf 13.00 uur gaan zij in het Esdal College in Klazienaveen strijden om de titel ‘Miss Klazienaveen 2017’. Tot die tijd zullen de finalisten allerlei trainingen en teambuilding-opdrachten krijgen.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Aanmelden kan via www.missklazienaveen.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.missklazienaveen.nl of op de Facebookpagina Miss Klazienaveen.

(Bron: drenthenu.nl/missklazienaveen.nl)

 Back To Top