EEM Groepenkasten

Aanmoediging Cultuurprijs Emmen 2015

Harrie Visser Kunstenaar Emmen KlazienaveenKlazienaveen/Emmen – Kent u een organisatie of persoon die een die recent een vernieuwende artistieke ontwikkeling hebben laten zien? Of een nieuw initiatief voor het culturele leven in de gemeente Emmen en kan dit een aanmoediging gebruiken? Stuur dan een aanmelding in voor de Cultuurprijs 2015.

Aanmoedigingsprijs

Dit jaar is de cultuurprijs een aanmoedigingsprijs. Deze prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Daarnaast wordt elke twee jaar een oeuvreprijs uitgereikt. Vorig jaar ontving beeldend kunstenaar Saskia Boelsums deze oeuvreprijs.

Aanmelden

De Bibliotheek Emmen is de organisator van de Cultuurprijs Emmen en verwerkt de aanmelding(en) voor de Cultuurprijs 2015. Een deskundige jury maakt een selectie uit de aanmeldingen, waarop vervolgens gestemd kan worden. De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Emmen, op vrijdag 8 januari 2016. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een bedrag van 1.000,- euro. Aanmelden is mogelijk t/m 22 oktober via de website van de Bibliotheek Emmen.

(Bron: gemeente Emmen)Back To Top