EEM Groepenkasten

Aanstaande zaterdag nogmaals Gratis Wintercheck bij Autobedrijf van Veggel

wintercheck, autobedrijf van veggelKlazienaveen – Bij Autobedrijf van Veggel in Klazienaveen kijkt men met plezier terug op een geslaagde gratis wintercheck afgelopen zaterdag. Iedere automobilist die even de moeite nam om langs te komen met zijn of haar auto, werd snel en vakkundig gratis door een van de monteurs geholpen.

Gratis

Voor de gratis wintercheck, waarbij het voertuig op de belangrijke punten voor de komende winterperiode nagekeken werd, was het maar heel even wachten. Onder het genot van gratis koffie/thee of een kom warme erwtensoep kon men er even gezellig met een medewerker of met andere klanten praten.

Ieder voertuig werd aan de hand van een uitgebreide checklist gecontroleerd en de geconstateerde resultaten werden aangevinkt. Een enkel voertuig had een ernstig olietekort of andere gebreken die snel aan het licht kwamen en vrijwel onmiddellijk verholpen konden worden. Voor de wat ingrijpender gebreken die vermeld werden op de checklist kon een vervolgafspraak gemaakt worden.

Zaterdag 28 november

Ruim 50 auto’s werden op deze dag gecontroleerd voor de gratis Wintercheck, maar indien u geen tijd gehad hebt, of dat het niet binnen uw al geplande activiteiten paste afgelopen zaterdag, dan is er aanstaande zaterdag 28 november opnieuw een gratis Wintercheck van 9.30 uur tot 16.00 uur.  Ook op deze dag maakt u nog steeds kans op een dinerbon met een waarde van 100 Euro, te besteden bij De Witte Olifant. U bent van harte welkom!autobedrijf van veggel

Autobedrijf van Veggel
Kruizemunt 22, 7892 AB Klazienaveen
Telefoon: 0591 564 696

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08.00–17.00 uur, zaterdag 9.00- 17.00 uur.Back To Top