EEM Groepenkasten

Aanstaande zondag de belangrijke wedstrijd Zwartemeer-Zuidwolde

vv zwartemeer 1 seizoen 2015-2016 voetbal klazienaveenKlazienaveen – Aanstaande zondag staat er een topduel op het programma in de 3e klasse D. De huidige nummer twee, Zwartemeer, speelt dan thuis tegen de nummer drie uit de competitie, Zuidwolde. Een wedstrijd die op voorhand spannend belooft te worden.

Eerste ontmoeting

Tijdens de eerste ontmoeting uit in Zuidwolde, kwam Zwartemeer sneu weg en verloor het met 1-0 door een doelpunt van de huidige topscoorder bij Zuidwolde, Marcel Linthorst. Een wedstrijd waarbij Zuidwolde voor rust het betere van het spel had en gezien de kansen de wedstrijd al vroegtijdig had kunnen beslissen. Dit gebeurde niet waardoor het geloof bij Zwartemeer aanwezig bleef en het zichzelf terug vocht in de wedstrijd. Uiteindelijk was het invaller Leon Rijfkogel die dichtbij de gelijkmaker was, maar zijn inzet werd op geweldige wijze gepareerd door doelman Timmer. Zo eindigde deze eerste wedstrijd tussen de twee ploegen in een overwinning voor de thuisploeg.

Revanche gevoelens

Bij Zwartemeer zullen de heren ongetwijfeld revanche gevoelens hebben om de geleden nederlaag in Zuidwolde weer recht te zetten. Tevens zal dit gevoel extra gevoed worden door de positie die geel- zwart hemden innemen in de competitie. Met 28 punten uit 14 wedstrijden staan de mannen van André Steenhuis en Jans Zwiers op een 2e plaats met 9 punten achterstand op de huidige koploper Raptim. Zwartemeer heeft echter nog twee wedstrijden in te halen en kan daardoor op 3 punten komen van Raptim. Bij winst op Zuidwolde blijft Zwartemeer de druk houden op koploper Raptim en nestelt het zich steviger in de top van de competitie.

RTV Drenthe

Redenen genoeg dus om aan te nemen dat het duel op Sportpark de Planeet een spannende beloofd te worden aanstaande zondag. RTV Drenthe zal deze dag aanwezig zijn om verslag te doen van de wedstrijd. Het duel begint Zondag om 14.00 uur onder leiding van dhr. Hansen.Back To Top