EEM Groepenkasten

Aanstaande zondag intocht Sinterklaas in Klazienaveen, winkels geopend

sinterklaas intocht klazienaveen 2015 15Klazienaveen – Aanstaande zondag, 13 november, zal de Sint met ruim 40 Zwarte Pieten de kinderen in Klazienaveen weer een bezoekje komen brengen. Sinterklaas en zijn Pieten komen per versierde boot naar Klazienaveen en zullen ongeveer om 13.30 uur aanmeren bij de Ovonde.

Na aankomst zullen Sinterklaas en de Zwarte Pieten al wandelend naar het podium op de parkeerplaats voor de oude Rabobank/Xenos/Middeljans gaan. Daar zal het officiële ontvangst gaan plaats vinden. Een bekende speaker zal Sinterklaas en de Pieten verwelkomen op het podium. Daar horen natuurlijk liedjes, dansjes en strooigoed bij.

De muzikale omlijsting van de middag wordt op het podium verzorgd door lokale bandjes van Muziekschool Hidding uit Klazienaveen.

Rondwandeling

Na het welkom op het grote podium en de liedjes zal Sinterklaas met de Pieten door het dorp gaan, voor een persoonlijke ontmoeting, om op de foto te gaan en om tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen.

Koopzondag, winkels geopend

Aanstaande zondag 13 november tijdens de intocht van Sinterklaas zijn ook de winkels in het centrum van Klazienaveen geopend.

In ieder geval de volgende winkels zijn geopend: Flair Fashion, Bruna Klazienaveen, De Witte Olifant, Bakker Bart, Petit Restaurant “De Kombuys”, De Tasse, Hema Klazienaveen, Klerekast, Donna, Hipp, Toff, Olivier Wijnhandel, Schomaker Mannenmode, Top1Toys en natuurlijk de supermarkten. Waarschijnlijk volgen er nog meer.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top