EEM Groepenkasten

Aantal deelnemers Triathlon Klazienaveen blijft groeien

triathlon klazienaveen deelnemers 2017Klazienaveen – De triathlon Klazienaveen heeft in zijn 11-jarig bestaan een behoorlijke groei doorgemaakt. Stonden er in 2007 tijdens de eerste editie nog maar 72 deelnemers aan de start, zo deden er vorig jaar tijdens de 10e editie al 828 deelnemers deel mee dit sportieve evenement in Klazienaveen.

Vaste en nieuwe deelnemers

Ieder jaar keert een vast aantal deelnemers weer terug om opnieuw deelnemer te zijn van deze gezellige triathlon, maar de organisatie mag zich ook ieder jaar verheugen op een relatief groot aantal nieuwe gezichten. In totaal hebben al ruim 2.500 sporters hun weg naar Klazienaveen weten te vinden.

Voor de 11e keer

Verschillende atleten verschijnen dit jaar zelfs voor de 11e keer aan de start en hebben de ontwikkeling vanaf het begin meegemaakt, waaronder Jan Bruinsma en Renate Post. Heel bijzonder is dat bij het gezin Van der Weide beide ouders (Edwin en Marion) al vanaf de allereerste editie meedoen, dochter Maud vanaf 2011 vaste deelnemer is bij de kindertriathlon, zoon Bjorn enkele malen heeft meegedaan en dochter Bo is doorgestroomd van de kindertriathlon naar de gewone triathlon.

Meer informatie

De 11e editie van de Triathlon Klazienaveen is op zondag 16 juli 2017.

Kijk voor meer informatie op www.triathlonklazienaveen.nl.

NK_Triathlon-2016Back To Top