EEM Groepenkasten

Acties bij CIGO Kroon vanwege 5-jarig bestaan

cigo kroon bestaat 5 jaar winkel met ballonnen

Klazienaveen – CIGO Kroon bestaat 9 juni 2016 alweer 5 jaar! Dat vieren zij met diverse hele leuke acties en aanbiedingen in de winkel en op Facebook gedurende de hele maand juni met natuurlijk extra acties op 9 juni, de dag van het 5-jarig bestaan.

De eerste 10 dagen van juni heeft CIGO Kroon een geweldige actie met staatsloten. Iedereen die een lot koopt voor de trekking van 10 juni en voor de trekking van 1 juli mag een envelop trekken, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn, van een 1/5e lot tot ….. Kom langs en ondervind het zelf.

Van 13 tot en met 30 juni heeft CIGO Kroon een Hallmark actie: “2 + 1 gratis”! Dat is niet zomaar, want deze maand is het onder andere vaderdag en krijgen veel kinderen uitslag van hun examen. Veel mensen zullen dus een kaartje nodig hebben voor vaderdag of eentje met “Gefeliciteerd!” of “Geslaagd!”. Uiteraard geldt de actie ook voor alle andere Hallmarkkaarten.

De hele feestmaand juni heeft CIGO Kroon actie met Rizzla vloei en hulzen. Bij aankoop van Rizzla vloei of hulzen maak je kans op 1 van de 3 waardebonnen van € 50, € 30 of € 20.

cigo kroon bestaat 5 jaar verwenmanden

Daarnaast geeft CIGO Kroon deze maand maar liefst 5 verwenmanden ter waarde van € 25,00 weg, 5 in verband met hun 5-jarig bestaan! Deze verwenmanden worden verloot middels een like&deel-actie op Facebook. Zaterdag 4, 11, 18 en 25 juni en 2 juli om 13.00 uur wordt een winnaar getrokken.

Op de dag dat CIGO Kroon 5 jaar bestaat, op donderdag 9 juni, is het echt feest in de winkel. Zo is er bijvoorbeeld voor iedere betalende klant een gratis attentie.

De zaterdag erna, op 11 juni, is er voor de kinderen onder andere een clown met figuurballonnen. 

CIGO Kroon

Van Echtenstraat 5
7891 LM Klazienaveen
Telefoon:0591 31 26 82
Facebook: cigo.kroon
Website: kroon.cigo.nl

Tripadvisor NL 600x300
Winkelen


Back To Top