EEM Groepenkasten

Afscheidsreceptie Nannie Knorren en Gerard de Hoop bij Sportschool Extension

Sportschool Extension KlazienaveenKlazienaveen – Na 36 jaar Sportschool Extension vinden Nannie Knorren (66) en Gerard de Hoop (60) het tijd om het stokje over te geven. Richard Moorman neemt het stokje over en gaat per 3 april aanstaande de sportschool overnemen.

Afscheidsreceptie zaterdag 24 maart

Op zaterdag 24 maart aanstaande van 10.00 tot 14.00 uur geven Nannie en Gerard een afscheidsreceptie. Iedereen is dan van harte welkom om Nannie, Gerard en hun echtgenoten de hand te komen schudden in Sportschool Extension. Op dit manier willen zij iedereen die de afgelopen 36 jaar lid zijn of zijn geweest of hebben geholpen van harte bedanken voor de gezelligheid en het vertrouwen.

36 jaar Sportschool Extension

Samen met hun echtgenoten hebben Nannie en Gerard de afgelopen 36 jaar Sportschool Extension op de kaart gezet. Het is niet meer weg te denken uit Klazienaveen. De sportschool is begonnen in 1982, aan de Bladderswijk in Oranjedorp. In 1985 zijn ze verhuisd naar Klazienaveen, naar het pand aan de Van Echtenskanaal Noordzijde 130, het pand waar ze ook nu nog zitten. Ze gaven les in fitness, body beat en karate. Ook de nodige verbouwingen door de jaren heen hebben ze in eigen beheer uitgevoerd.

Ze zijn inmiddels aardig op leeftijd en kregen de mogelijkheid het pand te verkopen. Die kans hebben ze gegrepen. “We stoppen na 36 jaar met onze geliefde sportschool. We wensen Richard hetzelfde plezier en succes dat wij altijd hebben beleefd.”, aldus Nannie en Gerard.

Karate en gym

De karatelessen gaan overigens wel gewoon door. Die blijft sensei Gerard de Hoop gewoon geven. Die lessen vinden plaats in de gymzaal van het Esdal College. En voor de jeugd is er op de woensdagmiddag les in de gymzaal De Lauden.

(Bron: Regio Krant)

 

 

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top