EEM Groepenkasten

Aftellen naar 3 april: Veenpark opent met actie abonnementen

veenpark barger-compascuum veenmuseum klazienaveenBarger-Compascuum – Op Goede Vrijdag 3 april gaat het Veenpark in Barger-Compascuum weer open voor publiek. De treinen worden opgepoetst en de boten weer te water gelaten na een rustige winter in de opslag of de werkplaats.

Leverancier Yalp is bezig met het plaatsen van een nieuwe interactief speeltoestel en de terrasstoelen en de nieuwe parasols zijn klaar voor een mooi geel paaszonnetje. Om de opening te vieren is er tot en met Pasen een wel heel voordelige actie met abonnementen voor het park. Waarmee je dit jaar niet alleen het Veenpark onbeperkt kunt bezoeken maar ook bij andere musea of parken met korting terecht kunt. Plopsa en het Van Gogh Huis zijn de eerste nieuwe abonnementspartners van het Veenpark.

Abonnementsactie

Voor een abonnement betaal je maar iets meer dan voor een kaartje voor een bezoek. Aan de kassa van het park is dat al een klein bedrag van slechts € 2,50 extra, maar het is nog voordeliger als je het abonnement voor 1 april (geen grap!) via de website bestelt. Dan betaal je maar € 1,00 extra! Voor een heel seizoen Veenpark, zo vaak als je wilt. Maar daar houdt het voordeel niet op. Abonnementhouders van het Veenpark krijgen maar liefst 40% korting bij alle parken van Plopsa, dus niet alleen in Coevorden maar in heel Europa.

De andere nieuwe abonnementspartner zit in Nieuw Amsterdam. Ook bij het Van Gogh Huis kunnen de houders van een abonnement voordelig naar binnen. De oplettende lezer zal in de folder van het
Veenpark opvallen dat er dit jaar nog meer samenwerking tussen het park in Barger-Compascuum en de tijdelijke Drentse verblijfplaats van een van de bekendste schilders in het verschiet ligt. Natuurlijk kan iedereen aan deze actie meedoen maar hij is speciaal opgezet voor de mensen die in de regio wonen. Zo kunnen zij op een voordelige wijze het park bezoeken, voor een uurtje of een hele dag, zo vaak als ze willen.

Interactief buiten spelen

Zittend op het terras van het Veenpark zal je opvallen dat de kinderen in de buurt van een grote oranje boog wel heel vrolijk zijn en rare bewegingen maken. Als je een kijkje gaat nemen hoor je ook verschillende geluiden. Dit is de Sona, een interactief geluidsspeeltoestel, de kinderen kunnen met een druk op de knop verschillende spellen kiezen. Meerdere kinderen kunnen aan elk spel deelnemen.
Voor de Sona worden steeds weer nieuwe spellen ontwikkeld dus het blijft leuk om vaker naar het park en de speeltuin te gaan.

Adres

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Tel. 0591-324444
E-mail: info@veenpark.nl
Website: www.veenpark.nl

Uitgaan
Map


Back To Top