EEM Groepenkasten

All your love needs is … a free wedding? Zeemanjurk inspireert Veenpark!

veenpark, trouwbeursKlazienaveen/Barger Compascuum – Terwijl ze in het Veenpark volop bezig zijn met de voorbereidingen van de jaarlijkse Trouwbeurs op 6 maart aanstaande, is de betaalbare trouwjurk van Zeeman ineens een hype op social-media, radio en tv, in dagbladen en kranten.

In samenwerking met alle standhouders van de jaarlijkse Trouwbeurs die op 6 maart aanstaande van 11.00 – 16.00 uur in het Veenpark gehouden wordt, levert dit een unieke actie op om tenminste één bruidspaar in de gemeente Emmen zonder kosten te laten trouwen.

Veel van de standhouders dragen een steentje bij. Het Veenpark biedt in ieder geval de trouwlocatie gratis aan en betaalt ook de leges van de gemeente voor de huwelijksvoltrekking.veenpark, trouwbeursEen receptie met bruidstaart (bakkerij Veenpark) en feestelijke bubbels wordt geregeld. Ook op het gebied van de kleding, uiterlijke verzorging, fotografie, vervoer enzovoort, inventariseert de organisatie op dit moment de aanbiedingen en bijdragen van de deelnemende bedrijven.

De “Trouw-Mevrouw” van het Veenpark, Janine Niewold en haar collega’s, doen bij deze een oproep aan iedereen die twee geliefden kent die dit zouden “verdienen”. Zijn er in jouw familie, vriendenkring of omgeving twee mensen die graag zouden willen trouwen maar daarvoor om welke redenen dan ook geen, of heel weinig, financiële middelen hebben, geef ze dan op voor All your love needs is … a free wedding!veenpark, trouwbeurs

Het is van groot belang om een zo goed mogelijke motivatie te sturen, waarom volgens jou juist deze twee mensen daarvoor in aanmerking moeten komen. Voorwaarde is dat ze veel van elkaar houden en dat er misschien iets in hun leven is gebeurd, of er omstandigheden zijn, waardoor de kosten van een huwelijk te hoog zijn. Een afvaardiging van de deelnemende bedrijven en de trouwambtenaren zal een keuze uit de inzendingen maken. Natuurlijk zal het Veenpark alle aanmeldingen vertrouwelijk behandelen.

Aanmeldingen kunnen naar info@veenpark.nl t.a.v. Janine Niewold.Back To Top