EEM Groepenkasten

Alle teams vv Zwartemeer behalen winst

voetbal, 7 tegen 7, vv ZwartemeerKlazienaveen – Zwartemeer boekte zondagmiddag een eenvoudige overwinning op Ter Apel, en volgde daarmee het goede voorbeeld van Zwartemeer 4 en 5 met de gespeelde wedstrijden op de morgen.

Alle teams op winst

Daarmee kwamen alle Zwartemeer teams op deze zondag tot een overwinning. Vooraf was op meer tegenstand van Ter Apel gerekend aangezien deze nog alle zeilen moeten bijzetten in de degradatiestrijd. Daar bleek in de eerste helft zeker niets van. Het was Zwartemeer dat de toon zette in een trouwens niet erg hoogstaand duel. Toen Bas de Jonge de 1-0 binnenkopte, was het eigenlijk wachten op de 2-0. Kansjes daarop kwamen ook wel maar het lukte in de eerste helft niet meer om te scoren.

Tweede helft

In de tweede helft leek Ter Apel wat meer aan te zetten om de gelijkmaker te maken. Over de gehele wedstrijd stond de verdediging van Zwartemeer echter goed en gaf nauwelijks wat weg. De spaarzame keren dat Ter Apel wel op het Zwartemeerse doel kon schieten, waren een prooi voor keeper Justin Verschoor. De beste kansen in de tweede helft waren voor Zwartemeer maar het duurde tot de slotfase eer deze benut werden. Eerst legde Nick Hoorn keurig een balletje breed op Gezim Luli die eenvoudig binnen kon tikken. In de laatste minuut was Danny Post de keeper van Ter Apel te slim af en zijn pass bereikte Nick Hoorn. Deze kon zijn prima optreden bekronen met de 3-0.

Felicitaties

Zwartemeer staat met deze overwinning wat steviger op de 2e plaats achter kampioen Raptim die wij van hieruit feliciteren. Volgende week moet Zwartemeer aantreden bij Musselkanaal. Die zelfde morgen is er echter het ook belangrijke duel voor Zwartemeer 2 thuis tegen HODO 2. Bij winst is Zwartemeer 2 kampioen in de reserve 2e klasse.Back To Top