EEM Groepenkasten

Alweer twee jaar AXI uw Woonsuper

axi uw woonsuperKlazienaveen – De 20-jarige ondernemer Maurice Heine bestaat alweer twee jaar met zijn bedrijf AXI uw Woonsuper. Heine nam de failliete verf -en behangwinkel gevestigd aan de Ovonde in Klazienaveen over, en startte kort daarop met zijn bedrijf op deze mooie locatie.

Enthousiaste ondernemer

De laatste jaren zijn er veel winkeldeuren gesloten vanwege de recessie, maar ook in moeilijke tijden zijn er ook altijd voorbeelden, dat het anders kan. In november 2015 werd reeds het naast AXI gelegen voormalige Esso tankstation voorzien van belettering. Hierdoor kwam het bedrijf van Heine nog meer in zicht en werd nog duidelijker wat AXI uw Woonsuper zo alles te bieden heeft. De jonge enthousiaste ondernemer breidde onlangs zijn assortiment uit met een grote vloerenafdeling, aangevuld met raamdecoraties en leuk geprijsde meubelprogramma’s en is in zijn korte bestaansperiode uitgegroeid tot een echte woonsuper.axi uw woonsuperEnkele weken geleden heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan, hetgeen resulteert in een goed overzichtelijke winkel met een sterk assortiment.

Verf

axi uw woonsuperaxi uw woonsuperDe verfafdeling is uitgebreid met een grote kleurenwand waar men de keuze kan maken voor een kleur. Deze kleur word dan voor u op kleur gemaakt op 1 van de drie mengmachines die bij AXI zijn.  AXI uw Woonsuper levert bijna alle merken verf, zoals Sikkens, Sigma, Finesse en het huismerk BTC. Ook heeft AXI al 10 liter saus vanaf €29.95 in het zeer ruime assortiment in de aanbieding.

Vloeren

De vloerenafdeling is ook flink uitgebreid, er is een grote keus in PVC vloeren, de merken die AXI voert, zijn onder andere: M Flor, Quick Step, Ambiant, Therdex, Viva Floors, Forbo en meer. Naast laminaat is er ook veel keuze in tapijt en vinyl. Dus voor iedere vloer ben je op het juiste adres bij AXI.

Behang

Ook voor leuk en goed behang kun je bij AXI uitstekend terecht. Naast een groot aanbod, kan men de keuze maken uit allerlei kleurtjes uit zowel retro, kinder- of posterbehang.

Raamdecoraties

axi uw woonsuperaxi uw woonsuperOp het gebied van raamdecoraties biedt AXI ook een ruime keuze, voor een perfect hangend gordijn of een plissé of andere producten die uw raam aankleden. Er is al een DHZ jalouzie vanaf €10.-. Maar ook voor maatwerk en een perfecte plaatsing bent u bij AXI aan het juiste adres. AXI voert goede merken tegen de scherpste prijzen.

Meubelen

axi uw woonsuperIn de winkel zijn ook leuke meubelen in trendy kleuren tegen leuke prijzen opgesteld, van een leuke bank tot een dressoir, en zelfs enkele relax- en sta-op fauteuils met een vanafprijs van €550,-

Welkom

Kortom het wordt tijd dat u ook eens kennismaakt met Axi Uw Woonsuper! U bent van harte welkom, en stap gewoon eens bij ons naar binnen.
Ook via social media zijn wij gemakkelijk te bereiken. Kijk op eens op onze Facebookpagina met regelmatig fantastische aanbiedingen, of bezoek ons op onze website.







Back To Top