EEM Groepenkasten

Annie IJken en Meriam Prins mooist versierd tijdens 1e Light Run Klazienaveen

lightrun klazienaveen 2016 mooist verlichte versierde loperKlazienaveen – Annie IJken en Meriam Prins zijn tijdens de eerste Light Run Klazienaveen verkozen tot de mooist versierde lopers. Volgens de jury waren zij het meest in het oog springend.

Annie en Meriam doen altijd samen mee aan hardloopwedstrijden. Ze hadden zich verkleed als engeltjes, compleet met vleugels op de rug, stalenkransjes en rokjes die gemaakt zijn van verknipte witte lakens.

Mooiste uitdossing

Na afloop van de Light Run zijn zij gehuldigd voor de mooiste uitdossing. (Foto: website www.lightrunklazienaveen.nl). De prijs, een prachtig Kerststuk, is beschikbaar gesteld door Trends&Vloeren by Lippold.

Stuur je eigen foto

Het zal ongetwijfeld een zware dobber zijn geweest voor de jury, want er liepen heel veel deelnemers mee die allemaal prachtig versierd waren en ook zeker niet hadden misstaan tijdens de huldiging. Heb jij een mooie foto van jezelf tijdens de Light Run? Stuur het door via e-mail (redactie@klazienaveen24.nl) of WhatsApp (06 – 53 54 53 76) en je foto wordt geplaatst op deze website.Back To Top