EEM Groepenkasten

Apostolisch Genootschap houdt sfeervolle Kerstvieringen

apostolische kerk klazienaveen eventaar 19 google mapsKlazienaveen – Het Apostolisch Genootschap aan de Evenaar 19 opent op Kerstavond, zaterdag 24 december, haar deuren voor een Kerstavondviering.

Tijdens deze Kerstavondviering vindt de Kerstwijding plaats en wordt er in gesproken woord teruggekeken op het afgelopen jaar, omlijst met poëzie, muziek en zang. De Kerstwijding is een jaarlijkse traditie voor de leden van het Apostolisch Genootschap. Ondogmatische en hier en daar verrassend vrijzinnig geeft het genootschap een kijk op de Kerstviering die zeer hedendaags is en tot overdenking stemt. Het thema van de Kerstwijding is dit jaar ‘Kom nader’. Het begint om 19.30 uur, de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.

Kerstdienst en Kerstmusical

Op 1e Kerstdag begint om 9.30 uur een feestelijke Kerstdienst. Tijdens deze dienst wordt het geboortefeest van het licht en de liefde gevierd. Ook wordt onder andere het Kerstverhaal voorgelezen en is er muziek en zang. Aansluitend op de Kerstdienst is er een Kerstmusical, uitgevoerd door kinderen en volwassenen.

De titel van deze Kerstmusical is ‘Hotel Hallo Wereld’ en is geïnspireerd op het lied ‘Hallo Wereld’ van ‘Kinderen voor Kinderen’. Het verhaal speelt zich af in een hotel waar tijdens Kerst gasten uit diverse landen gezamenlijk het Kerstfeest vieren. Het verschil in cultuur zorgt voor de nodige hilariteit, maar ook voor spanning. Gelukkig wint het Kerstgevoel mede door tussenkomst van één persoon.

De Kerstmusical begint om 11.15 uur. Iedereen die graag het Kerstgevoel wil beleven en de Kerstvieringen in zijn geheel of afzonderlijk bij wil wonen is van harte welkom.

(Bron: Dorpskrant Klazienaveen / Afbeelding: Google Maps)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top