EEM Groepenkasten

Aprilmaand halve finalemaand voor Hurry-Up

hurry up team heren 1 seizoen 2016-2017Zwartemeer – In april liggen heerlijke wedstrijden in het verschiet voor JMS Hurry-Up uit Zwartemeer. Er staan maar liefst 5 halve finalewedstrijden op het programma voor de mannen van trainer/coach Martin Vlijm.

De Zwartemeerders strijden nog op drie fronten! De Europacup, beker en het landskampioenschap. Een topprestatie. Maar ze hebben nog niks. In april wordt bepaald of de formatie van Martin Vlijm zich kan opmaken voor de finales.

Nationale beker

De eerste halve finale staat geland op dinsdag 11 april. JMS Hurry-Up strijdt dan voor een plek in de bekerfinale. De tegenstander in de Concrete People Arena is FIQAS Aalsmeer. Het duel begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Tevens zijn ze online te koop via de volgende link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/beker-jms-hurry-up—fiqas-aalsmeer.

Europacup

Op zaterdag 22 april treft JMS Hurry-Up in sporthal Angelso grootmacht Sporting CP. Het team uit Portugal staat te boek als een Europese topploeg. Sporting CP won de Europacup voor het laatst in 2010. Het duel begint 22 april om 20.00 uur. Kaarten zijn online te koop via deze link: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—sporting-cp. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij Slagerij Grouwe en Henk de Vries Reclamemaker. Kaarten voor volwassenen kosten 15 euro per stuk. Jeugd onder de zestien en 65-plussers betalen 7.50 euro.

Landskampioenschap

De Zwartemeerders hebben zich onlangs ook verzekerd van een plek in de halve finale om het landskampioenschap. De tegenstander wordt OCI-LIONS of FIQAS Aalsmeer. De speeldata zijn nog niet bekend. Wanneer JMS Hurry-Up het Limburgse OCI-LIONS treft, dan start het met een thuiswedstrijd. Als FIQAS Aalsmeer de opponent wordt beginnen de heren van de club uit Zwartemeer met een uitwedstrijd.Back To Top