EEM Groepenkasten

Aquariumvereniging Minor houdt jaarlijkse slootexcusie op 13 juni

sloot leven in het water waterleven slootexcursie klazienaveenKlazienaveen – Aquariumvereniging Minor uit Klazienaveen houdt haar jaarlijkse slootexcursie op dinsdag 13 juni 2017. Het thema is: ‘Wat leeft er zoal in sloten en plassen’.

Iedereen is welkom

De zomer is aanstaande en de vakantieperiode breekt aan. Dat betekent dat Aquariumvereniging Minor weer de jaarlijkse slootexcursie houdt. Ook niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze excursie. Iedereen die meer wil weten van wat de waternatuur te bieden heeft is van harte welkom om mee te gaan. Deelname is gratis.

Wat leeft er in het water

De slootexcursie staat onder leiding van Ab Huizinga, nestor van de aquariumvereniging. De excursie wordt gehouden op dinsdagavond 13 juni aanstaande om 19.00 uur. Deelnemers kunnen zich verzamelen vanaf 18.45 uur bij het clubgebouw van Minor aan de Kreeft 28 in Klazienaveen.

De excursie gaat langs een aantal sloten en plassen in de omgeving van Klazienaveen. Daar laat de enthousiaste excursieleider Huizinga zien wat er zoal leeft in het water en wat er van gebruikt kan worden als voer voor aquariumvissen.

Neem een schepnet mee

Wil jij zelf ook waterdiertjes vangen? Neem dan een fijnmazig schepnet met lange steel mee. Ook een emmer om bijvoorbeeld de gevangen watervlo in te doen is onmisbaar.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.aquarium-minor.nl of bel even naar Marinus de Jongen: 06 – 53 81 60 70.

(Afbeelding: www.verrijkingsstof.nl)

Uitgaan


Back To Top