EEM Groepenkasten

Area: “Deksel nieuwe container gaat vanzelf sluiten, kan even duren”

area reiniging container containers klazienaveenKlazienaveen – Area laat weten dat de deksels van de nieuwe containers door het ‘memoryeffect’ niet sluiten bij afleveren. De deksel gaan vanzelf sluiten, maar dat kan even duren.

Leonie Spronk, woordvoerder bij Area Reiniging laat weten dat ze contact heeft opgenomen met de leverancier van de nieuwe restafvalcontainers.

Lees ook: Nieuwe containers laten nog veel te wensen over

“Memoryeffect”

Spronk: “De leverancier laat ons weten dat de deksels van de containers tijdens het transport worden opengeslagen en strak tegen elkaar aan worden vervoerd. Bij het afleveren van de containers in de straten zijn de deksels door het ‘memoryeffect’ dan nog niet volledig hersteld. Dit kan even duren, afhankelijk van de buitentemperatuur. Inwoners kunnen dit proces versnellen door de container tijdelijk in een warmere ruimte te plaatsen (eventueel met gewicht op de deksel). Volgens de leverancier zal de deksel dan weer normaal sluiten.”

Spronk laat eveneens weten  dat er vanaf aanstaande maandag een VRAAG/ANTWOORD-pagina op de nieuwe website www.afvalscheidtumee.nl te vinden is welke veel informatie voor inwoners bevat.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top