EEM Groepenkasten

Artistiek- en boekenmarkt Klazienaveen ondanks regen goed bezocht

artistiek, boekenmarktKlazienaveen – Het was voorspeld, maar dat de regen tot laat in de middag aan zou houden? Nee dat niet, maar de bezoekers aan de artistiek- en boekenmarkt van Klazienaveen lieten zich er niet van weerhouden om een bezoekje te brengen aan deze unieke markt. Meer dan 40 standhouders konden zich dan ook verheugen op een hoog bezoekersaantal.

boekenmarkt-1 (3) - kopie boekenmarkt-2 (8) - kopie boekenmarkt-2 (12) - kopie

Massaal

De regen heeft zijn best gedaan, maar verloor het toch van al de bezoekers. De mensen kwamen massaal kijken naar optreden naar Gym-Jazz Klazienaveen. De optredens gingen na een korte dweilpauze en ondanks de erg lage temperatuur gewoon door. Van klein naar groot deden ze mee met de optredens.

dansen centrum-3 (60) dansen centrum-3 (46) dansen centrum-3 (40) dansen centrum-3 (20) dansen centrum-3 (11) - kopie dansen centrum-3 (6) - kopie dansen centrum-2 (2) - kopie dansen centrum-1 (4) - kopie

Artistiek

Ook op artistiek gebied was er veel te zien, waaronder veel door schildersgroep Zwartemeer tentoongestelde schilderijen. Tijdens de markt was er ook de opening van de tentoonstelling van ruim duizend door kinderen gemaakte schilderijen met als thema ‘van Gogh’.

Optreden DJ

Onder een waterdicht dakje (echt wel nodig) deed een aanwezige DJ zijn best met wat opzwepende muziek de luisteraars te vermaken. Ook de Fotogroep Klazienaveen was aanwezig om enkele resultaten van hun werk te laten zien.DJ-optreden (7)

Kruudmoes

Toneelvereniging Kruudmoes voerde door het gehele centrum een toneelspel op, velen dachten daardoor waarschijnlijk dat het echte dronken zwervers waren. Maar niets is minder waar, ze hielden een fantastische collecte voor de voedselbank Klazienaveen.kruudmoes, toneelgroepBack To Top