EEM Groepenkasten

Arts en Dier opent officieel haar deuren in Klazienaveen

arts en dierKlazienaveen –  Noteert u het alvast? Arts en Dier geven een feestje! Arts en Dier opent namelijk officieel haar deuren in Klazienaveen op zaterdag 27 februari.

De officiële feestelijke opening van de nieuwe vestiging in Klazienaveen wordt door niemand minder dan Nederlands bekendste boswachter Arjan Postma gedaan. Arjan is bekend van o.a. DWDD en RTL Late Night. Daarna is op de openingsdag de praktijk tot 16.00 uur geopend om zowel voor als achter de schermen een kijkje te komen nemen! Iedereen is van harte welkom de opening met ons te komen vieren en boswachter Arjan te ontmoeten.

Openingsacties

  • Gratis gezondheidscheck voor uw huisdier, alleen op de vestiging in Klazienaveen op zaterdag 27 februari a.s. én de gehele maand maart. Dus neem je huisdier mee en ontvang bij de check-up een gratis goodiebag.
  • Kleurplaatactie: win een dag dierendokter zijn. Maak jij de mooiste kleurplaat en win jij éen van de 2 dagen meelopen? De Arts en Dier-kleurplaat is v.a. donderdag 18 februari op te halen op onze nieuwe praktijk in Klazienaveen óf je kan hem komen ophalen en meteen inkleuren tijdens de opening op 27 februari a.s.. Inleveren op 27 februari, óf uiterlijk woensdag 2 maart 2016 bij Arts en Dier Klazienaveen.
  • Heb jij een zieke knuffel? De Poppen- en Berendokter is aanwezig tijdens de opening van de nieuwe Arts&Dier praktijk in Klazienaveen op 27 februari a.s.! Is jouw knuffel gewond of ziek? Kom langs, breng je knuffel mee en laat de Poppendokter ernaar kijken.
  • Win één van de 20 unieke en super handige Arts en Dier-riemen! Niet te koop in de winkel, wel verkrijgbaar bij Arts en Dier! Hoe te winnen? Like, share en deel het facebook bericht van Arts en Dier. Op vrijdag 26 februari a.s. worden om 15.00 uur de winnaars bekend gemaakt!
  • Gratis op de foto met je huisdier! Joli Fotografie is de hele middag aanwezig om jouw huisdier vast te leggen op de gevoelige plaat.

Wanneer: zaterdag 27 februari om 13.00 uur
Waar:
Arts&Dier Klazienaveen
Van Echtenskanaal NZ 637
7891 AW Klazienaveen
Tel: 0591 – 312 626
E-mail: info@artsendier.nl
Website: Arts&Dier

Winkelen


Back To Top