EEM Groepenkasten

Astra Service Bioscopen organiseert: “Beer, Burgers and Independence Day: Resurgence 3D”

astra bioscoop bioscopen klazienaveen Independence Day Resurgence 3DDe vette actie film gaat op 23 juni in première. Astra Service Bioscopen Klazienaveen organiseert die avond een Men’s Night met broodjes hamburger. De Heineken’s zijn deze avond in de aanbieding. Een flesje Heineken kost dan maar €2,00.

Independence Day: Resurgence 3D

We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrofe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Reserveren

Reserveer snel kaartjes via www.astrabioscopen.nl of bel met 0591-312798. Een kaartje kost €15,00 en dat is incl. broodjes hamburger, 1 flesje bier en 3D bril.

Astra Service Bioscopen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 31 27 98
Website: www.astrabioscopen.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top